Om klinikken

Blomsterforside-300x201
Amalielægerne var indtil 2011 en 2-mands kompagniskabspraksis. Siden da blev det til en 3-mandskompagniskab som drives af lægerne Henrik Julsgaard, Zella Kassøe og Morten Stæhr. Klinikken befinder sig i det forholdsvise nye sundhedshus i Horsens og der er ud over 3 læger desuden 4 sygeplejersker/sekretærer tilknyttet. Vi har uddannelselæge og medicinstuderende, som periodevis vil være tilknyttet praksis. Derudover har vi konsulent bistand indenfor andre fagområder tilkoblet. Vi lægger vægt på faglighed, kompetence, samt entusiasme og godt arbejdsmiljø. Vi vil samtidig gerne fremstå servicemindede.
Ind imellem vil læger /personale være på efteruddannelse/kurser og derfor ikke tilstede i klinikken.Vi modtager meget gerne kontruktiv kritik/ ideér for at blive bedre…Desuden indgår vi hvert 3 år i Danpep Undersøgelsen ( patient tilfredshedsundersøgelse). Vi blev i 2017 akkrediteret.

Via dette menupunkt kan du få information omkring lægerne, personale og klinikken samt bestille tid, forny medicin etcKontakt meget gerne klinikken via hjemmesiden.Medbring altid sygesikringskort. Kortet er bevis for, at du har ret til gratis behandling i klinikken.