Om klinikken

Blomsterforside-300x201
Amalielægerne er en 3-mandskompagniskab som drives af lægerne Henrik Julsgaard, Zella Kassøe og Morten Stæhr. Klinikken er pr 1/2-2020 flyttet fra Sundhedshuset i Horsens til lokaler beliggende oven over parkeringshuset, idet vi havde brug for flere konsultationsrum og et større venteværelse. De seneste år er klinikken vokset, og der er nu ud over lægerne desuden 1-2 uddannelseslæger, to sekretærer, en sygeplejerske, en jordemoder samt der er ansat medicinstuderende til at hjælpe i sekretariat og laboratorium. Derudover har vi konsulent bistand indenfor andre fagområder tilkoblet.

Vi lægger vægt på faglighed, kompetence samt entusiasme og godt arbejdsmiljø. Vi vil samtidig gerne fremstå servicemindede.

Ind imellem vil læger /personale være på efteruddannelse/kurser og derfor ikke tilstede i klinikken. Vi modtager meget gerne konstruktiv kritik/ideér for at blive bedre…I 2017 blev klinikken akkrediteret med smiley og indgår hvert 3 år i Danpep Undersøgelsen ( patient tilfredshedsundersøgelse). .

Her på hjemmesiden kan du få information omkring lægerne, personale og klinikken. Via selvbetjening kan du bestille tid, forny medicin etc. Husk at du skal logge på med det personnummer henvendelsen drejer sig om. Hvis det er et barn uden NEM-ID skal barnet oprettes første gang ved henvendelse til klinikken.

Medbring altid sygesikringskort. Kortet er bevis for, at du har ret til gratis behandling i klinikken.